Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

Promotie sistem complet de acoperis

Achizitioneaza un acoperis complet pana la 30.iunie.2020 si primesti reducere 20 % din pretul afisat.

 

Citește în continuare →

Tigla metalica Novatik Metal Slate

Profilul Novatik METAL SLATE a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik METAL SLATE ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii. Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik METAL SLATE alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări. Suprafețele netede și profilul cu înălțime redusă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

Citește în continuare →

Avantaje Novatik Natura

AVANTAJE | NOVATIK NATURA

Cu toții căutam locul perfect în care să ne simțim în deplin confort și siguranță. De cele mai multe ori, realizăm că acel loc este pur și simplu … acasă. Acoperișul Novatik NATURA reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și o estetică deosebită.

Citește în continuare →

Tigla metalica Novatik Natura Classic

Modulele Novatik NATURA CLASSIC își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului. Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

Citește în continuare →

Promotie Transport

La achizitionarea unui acoperis complet asiguram transport gratuit in limita a 200 km de la sediul firmei !

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»